Štampaj

Heroj: Pas izvukao nepokretnog vlasnika iz požara!

bella-pas-herojHrabra kuca po imenu Bela, koja je svoj život stavila u opasnost kako bi svog nepokretnog vlasnika izvukla iz kuće u plamenu i spasila od sigurne smrti, još jednom je dokazala da je pas čovekov najbolji prijatelj.

Bela je dvogodišnji bernski planinski pas koji je iz požara izvukao svog nepokretnog vlasnika. Zbog ovog nesebičnog čina, hrabra kuca je oduševila ljubitelje pasa širom sveta i dobila orden za hrabrost.

Belin vlasnik Kris Larok kaže da bez pomoći svoje hrabre kuce danas ne bi bio živ. On je nakon saobraćajne nezgode, u kojoj je povredio nogu, bio teško pokretan. Kada je, ubrzo nakon nezgode, u njegovoj kući izbio požar, on nije mogao da izađe napolje. Vatra se širila dok je čovek bespomoćno ležao, ali je, srećom, uz sebe imao nesebičnog prijatelja, koji će mu spasiti život.
Njegova kuca se nije uspaničila i pobegla od vatre, već je dala sve od sebe kako bi svog vlasnika izvukla na sigurno. Uloživši neverovatan napor, ona je izvukla iz plamena svog vlasnika, koji se sve vreme čvrsto držao za njenu ogrlicu, i time pokazala koliko ljubav psa može biti jaka.

Ovaj događaj pojačao je ionako jaku ljubav hrabre kuce i njenog vlasnika.
- Bez Beline predanosti, snage i hrabrosti ja danas ne bih bio tu gde jesam. Ona je naš porodični heroj, čijoj ljubavi ja dugujem život - kaže Larok, koji zaista treba da se ponosi svojim krznenim prijateljem.

Tekst ili delove teksta je zabranjeno prepisivati, štampati, objavljivati, prodavati, bez naše pismene dozvole. Dozvoljeno je navođenje linka koji upućuje na ovaj blog/članak ili korištenje dugmeta “deljenje” (Facebook, Twitter i ostali dugmići…) koje se nalazi ispod svakog članka.

Preporučujemo

Društvo za spoljnu i unutrašnju trgovinu NEW INSTINCT  Beograd - Zvezdara , tel /fax . 011/ 28 31 727 , 063/ 8735 171, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

MB 20842725, PIB: 107641963

Copyright © 2013 New Instinct doo, Sva prava zadržana
Ovaj veb sajt i bilo koji njegov sadržaj ne smeju se umnožavati, reprodukovati, ponovo objavljivati,
učitavati, postavljati, prenositi, distribuirati ili koristiti za kreiranje izvedenih dela,
bez prethodne pismene saglasnosti New Instinct doo.