Štampaj

Čudo od psa: Flo nanjušila rak dojke i vlasnici spasila život!

nutrivet hrana za pse mops flo koji je nanjusio rak new instinctPas je bio uporan dok vlasnica nije shvatila da njen ljubimac nešto želi da joj kaze. Operacija je prošla uspešno, a svoju šestogodišnju mopsicu je nagradila odreskom.

Marian Kuper (57) iz Birmingema se ceo život bavi spašavanjem životinja, a upravo jedna od njih je i njoj spasila život. Da nije bilo njene šestogodišnje mopsice Flo, koju je udomila, nikada ne bi otkrila da ima rak dojke.

Navodno pas ga je 'nanjušio' i vlasnicu upozorio da nešto nije u redu.

- Koliko god da sam je spuštala na pod, ona se svim silama trudila da se ponovo popne na mene. Nakon što bi se popela njuškom je gurkala moju desnu dojku - izjavila je vlasnica.

Shvatila je da pas želi nešto da joj saopšti. Nakon što se pregledala, otkrila je da na dojki ima kvržicu i otišla je kod lekara. Utvrđeno je da je tumor ušao u treći stadijum u kome se njegovo širenje ubrzava. Zahvaljujući Flo operisana je ispašen joj je život.

- Ona ne može da shvati šta je učinila za mene. Ni sama ne znam kako je pronašla rak, ali ja nikada neću moći da joj se dovoljno zahvalim - kaže vlasnica koja je posle izlaska iz bolnice svoju ljubimicu nagradila velikim odreskom.

Izvor: 24 sata.

Tekst ili delove teksta je zabranjeno prepisivati, štampati, objavljivati, prodavati, bez naše pismene dozvole. Dozvoljeno je navođenje linka koji upućuje na ovaj blog/članak ili korištenje dugmeta “deljenje” (Facebook, Twitter i ostali dugmići…) koje se nalazi ispod svakog članka.

Preporučujemo

Društvo za spoljnu i unutrašnju trgovinu NEW INSTINCT  Beograd - Zvezdara , tel /fax . 011/ 28 31 727 , 063/ 8735 171, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

MB 20842725, PIB: 107641963

Copyright © 2013 New Instinct doo, Sva prava zadržana
Ovaj veb sajt i bilo koji njegov sadržaj ne smeju se umnožavati, reprodukovati, ponovo objavljivati,
učitavati, postavljati, prenositi, distribuirati ili koristiti za kreiranje izvedenih dela,
bez prethodne pismene saglasnosti New Instinct doo.