Štampaj

Idealan odnos pri odabiru hrane za pse i mačke: pristupačne cene - visoki kvalitet

Kako uštedeti pri kupovini hrane za ljubimce?

Zbog naizgled nižih cena nekih hrana sa žitaricama, na prvi pogled deluje da se na ovaj način štedi novac, međutim, relalnost pokazuje nešto sasvim drugo.

kvalitetna-hrana-za-ljubimceHranu bez žitarica je organizam životinje u mogucnosti da kvalitetnije iskoristi, kaloričnija je I sve to omogucava psu ili mački da se zasite od manje porcije hrane.
Hrana koja u sebi sadrži više mesa je neuporedivo višeg kvaliteta, životinje je količinski manje jedu jer mnogo bolje asimiluju takve sastojke, pa su zato sitiji, a zbog pozitivnog uticaja na zdravlje i imunitet odlasci kod veterinara su daleko ređi, pa i na taj način štedite (životinje su pošteđene i alergija koje žitarice vrlo često izazivaju).


Na ovaj način se u konačnom računu štedi novac, ali ne na uštrb kvaliteta i zdravlja! O vašem zadovoljstvu i sreći jer ste svom ljubimcu priuštili ono što mu omogućava kvalitetan i dug život ne moramo ni da pišemo ni naglašavamo.

Odgajivači, kao I mnogi vlasnici pasa I mačaka čiji su ljubimci na ishrani bez žitarica su primetili sledeće promene na njima: prestanak ili drastično smanjenje alergija, bolji imunitet, živahnije ponasanje, bolje desni i zube, bolju dlaku i kožu, prestanak česanja, prestanak problema sa varenjem i povraćanjem, nestanak zadaha, čistije uši i manju podložnost buvama.

Ne zaboravite:

Psi su direktni potomci vukova, a vukovi bi nakon lova jedino izdvojili i ostavili žitarice iz utrobe svog plena.

Primer iz prakse: Česta je situacija da neki ljudi porede cenu suve hrane u granulama sa cenom mesa: 1 kg hrane naspram 1 kg mesa. Ovo jednostavno nije moguće porediti jer hrana za pse i mačke u granulama (tkz. suva hrana) skoro da nema vlage (ima oko 10%), dok meso sadrži i do 80% vlage.

To se u praksi veoma lako vidi - pas možda može da pojede odjednom mnogo više mesa u poredjenju sa granulama (recimo, veći pas može da pojede oko 300-400 grama granula, a duplo više mesa). Kada se izvede računica, granula je daleko jevtinija. Zato je razmišljanje „što bih kupio granule kada za taj novac mogu da kupim meso“ velika zabluda pošto jednostavno nije moguće kupiti toliko kvalitetnog mesa koliko realno takodje kvalitetne granule pružaju za isti novac. Evo kako da sami, u dva poteza, procenite da li je hrana koju kupujete svom ljubimcu kvalitetna:
Kako da u dva poteza sami proverite kvalitet hrane kojom hranite vašeg psa ili mačku >>>

Neka iskustva kinologa, odgajivača i vlasnika pasa i mačaka koji koriste NUTRIVET INNE, ultra premium hranu za pse i mačke, bez žitarica, možete pročitati jednostavnik klikom ovde: Preporuke korisnika

Detaljan opis NUTRIVET hrane za kućne ljubimce možete pogledati u sekcijama Hrana za pse i Hrana za mačke.

INSTINCT formule za hranu pse i mačke su bez žitarica, od potpuno izbalansiranih kvalitetnih sastojaka, sa visokim procentom sastojaka životinjskog porekla. O ovom jedinstvenom konceptu zdrave ishrane pasa možete pročitati ovde: Nutrivet INNE hrana za pse, a o konceptu zdrave ishrane mačaka ovde: Nutrivet INNE hrana za mačke

nutrivet-instinct-hrana-za-pse-bez-zitarica-cinjenice
Bez žitarica - 80% životinjski sastojci + 20% voće i povrće + 0% žitarica

- garantovana visoka svarljivost i asimilacija

- nije testirano na životinjama

Bitne činjenice o ishrani pasa i mačaka moežete pročitati u Enciklopediji kućnih ljubimaca

Kvalitetnu hranu za vašeg psa ili mačku možete kupiti u našem E shop / Petshop >>

new-instinct-najbolje-mali

Tekst ili delove teksta je zabranjeno prepisivati, štampati, objavljivati, prodavati, bez naše pismene dozvole. Dozvoljeno je navođenje linka koji upućuje na ovaj blog/članak ili korištenje dugmeta “deljenje” (Facebook, Twitter i ostali dugmići…) koje se nalazi ispod svakog članka

Društvo za spoljnu i unutrašnju trgovinu NEW INSTINCT  Beograd - Zvezdara , tel /fax . 011/ 28 31 727 , 063/ 8735 171, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

MB 20842725, PIB: 107641963

Copyright © 2013 New Instinct doo, Sva prava zadržana
Ovaj veb sajt i bilo koji njegov sadržaj ne smeju se umnožavati, reprodukovati, ponovo objavljivati,
učitavati, postavljati, prenositi, distribuirati ili koristiti za kreiranje izvedenih dela,
bez prethodne pismene saglasnosti New Instinct doo.