Vetoquinol: Zylkene smiruje nervozne životinje

Vetoquinol Zylkene je dodatak ishrani koji smiruje nervozne životinje

Vetoquinol: Zylkene smiruje nervozne životinje
Cena:
Prodajna cena: 1200 Din.
Pakovanje U padajućem meniju izaberite željeno pakovanje

Naši ljubimci često prolaze kroz za njih veoma stresne situacije. Na primer, jedna studija je pokazala da 73% vlasnika tvrdi da se njihov pas ili mačka plaše petardi, vatrometa, jake buke. Putovanja, selidbe, dolazak novog ljubimca ili novog člana porodice, boravak u pansionu - sve su to situacije u kojima neki od naših četvoronogih prijatelja veoma pate.

Pomozimo im - Zylkene ih oslobodja napetosti i straha.

Zylkene je prirodan proizvod koji može da pomogne psima da se izbore sa situacijama koje od njih traže značajno prilagodjavanje na spoljašnje okruženje, kao što je jaka buka, bacanje petardi, vatromet, ostajanje u pansionu, drugoj odgajivačnici, selidba, dolazak novog ljubimca ili člana porodice, putovanja, odlazak veterinaru i sve ostale stresne situacije.

Postoji mnogo načina da se naši kućni ljubimci odgovore na nove i nepredvidive situacije, a sve životinje ne reaguju na isti način. Zylkene im može pomoći da se izbore sa nepoželjnom promenom u njihovom okruženju.

Pakovanja:
75 mg 
225 mg
450 mg

Vetoquinol Zylkene doziranje

Doziranje: 
Zylkene 75 mg piju životinje težine do 10kg; psi i mačke koji su teški do 5kg piju 1 kapsulu a oni oni koji su teški 10kg piju dve kapsule dnevno.
Zylkene 225 mg piju psi i mačke težine od 10-20kg, 1 kapsulu dnevno.
Zylkene 450 mg piju životinje težine preko 20kg. Psi i mačke težine od 20-40kg uzimaju 1 kapsulu, a oni od preko 40kg - 2 kapsule dnevno.

Način davanja: u hranu ili kao poslasticu. Početi nekoliko dana pre očekivanog stresnog dogadjaja.

Zylkene je prirodan proizvod, dobijen od kazeina. Kazein je mlečni protein koji čini 80% proteina kravljeg mleka. To je dobro poznati molekul koji izaziva relaksaciju novorodjenčeta posle dojenja. Ovaj proizvod je ukusan. Jednostavno pomešajte sa hranom ili dajte psima i mačkama kao poslasticu. Dajte im samo jednom dnevno. Zylkene je bez konzervansa i bez laktoze.

Proizvodjač
Vétoquinol, Kanada

Društvo za spoljnu i unutrašnju trgovinu NEW INSTINCT  Beograd - Zvezdara , tel /fax . 011/ 28 31 727 , 063/ 8735 171, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

MB 20842725, PIB: 107641963

Copyright © 2013 New Instinct doo, Sva prava zadržana
Ovaj veb sajt i bilo koji njegov sadržaj ne smeju se umnožavati, reprodukovati, ponovo objavljivati,
učitavati, postavljati, prenositi, distribuirati ili koristiti za kreiranje izvedenih dela,
bez prethodne pismene saglasnosti New Instinct doo.