Vetoquinol: FLEXADIN za jake zglobove

FLEXADIN je prvi veterinarski preparat za jake zglobove koji kombinuje prednosti glukozamina i hondroitina (u najboljem kvalitetu  sa Harpagophytum procumbens (djavoljom kandžom) u jedinstvenoj, kompletnoj formuli. FLEXADIN se često životinjama daje doživotno, zato njegovo davanje nije stresno za vlasnika i za ljubimca. Tableta ima ukus piletine pa je psi rado uzimaju.

Vetoquinol: FLEXADIN za jake zgloboveVetoquinol: FLEXADIN za jake zglobove
Cena:
Prodajna cena: 3270 Din.
Pakovanje U padajućem meniju izaberite željeno pakovanje

Korišćenje:
FLEXADIN sadrži jedinstvenu kombinaciju sastojaka potrebnih hrskavici. Glukozamin Hydrohlorid podržava sekreciju GAG-ova – glikozaminoglikana koje proizvode hondrociti. Hondroitinsulfat, povezan s kolagenom, važan je za sposobnost rastezanja i sadržaj vode. Mangan je neophodan za sintezu GAG-a i kolagena i omogućava unakrsno vezivanje kolagenih vlakana. Djavolja kandža je prirodni sastojak, koji ima povoljan uticaj na koštano-zglobni sistem i vezivno tkivo, smanjuje otoke, uklanja upale, otklanja bol u zglobovima i povećava njihovu pokretljivost.

Sastav (1 tableta):
Glukozamin HCL 99% čisti 500 mg
Hondroitinsulfat 95% čisti 400 mg
Harpagophytumprocumbens (Devil's Claw) 150 mg
Mangan (kaoMangansulfat) 10 mg

Doziranje:
INICIJALNO DAVANJE 4 – 6 nedelja: 1 tblna 10 kg na dan. Nakon tog perioda broj tableta može se smanjiti. Smanjenje se mora napraviti
Postepeno sa ½ do 1 tabletnim korakom, zavisno od veličine životinje i ne sme se smanjiti više od jednom mesečno. Davanje treba povećati uvek kada to životinji treba.

Pakovanje:
Kutije od 30 i 90 tableta.

Čuvanje:
Držati zatvorenu bočicu na hladnom i suvom mestu zaštićeno od svetlosti.

Proizvodjač:
Vetoquinol, Francuska

Društvo za spoljnu i unutrašnju trgovinu NEW INSTINCT  Beograd - Zvezdara , tel /fax . 011/ 28 31 727 , 063/ 8735 171, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

MB 20842725, PIB: 107641963

Copyright © 2013 New Instinct doo, Sva prava zadržana
Ovaj veb sajt i bilo koji njegov sadržaj ne smeju se umnožavati, reprodukovati, ponovo objavljivati,
učitavati, postavljati, prenositi, distribuirati ili koristiti za kreiranje izvedenih dela,
bez prethodne pismene saglasnosti New Instinct doo.