VetExpert: SPECIALIST SHAMPOO za negu kože, protiv bakterija i gljivica

SPECIALIST SHAMPOO je dermo kozmetički šampon za pse napravljen za negu kože koja je sklona upali izazvanoj bakterijama i gljivicama.

VetExpert: SPECIALIST SHAMPOO za negu kože, protiv bakterija i gljivicaVetExpert: SPECIALIST SHAMPOO za negu kože, protiv bakterija i gljivica
Cena:
Prodajna cena: 2400 Din.
Pakovanje U padajućem meniju izaberite željeno pakovanje

Korišćenje:
SPECIALIST SHAMPOO se može koristiti kao dodatak terapiji kožnih bolesti prouzrokovanoj bakterijama i gljivicama. Čisti kožu i krzno, reguliše pH vrednost kože. Sastojci šampona nežno pene i pažljivo odabrani sastojci poboljšavaju kvalitet kože i krzna, dok alantoin ima keratolitičko i regenerativno delovanje i povećava eliminaciju odumrlih slojeva kože. Pantenol ubrzava regeneraciju. Jedinstvena kombinacija hlorheksidina i ketokonazola ima velikuefikasnost u slučajevima bakterijskih i gljivičnih bolesti kože.

Sastav:
3% hlorheksidin, 1% ketokonazol

Doziranje i način korišćenja:
Pokvasiti dlaku toplom vodom, pa naneti šampon na dlaku (mali psi sa kratkom dlakom-oko 2 ml, veliki pas duge dlake -oko 30 ml, jedna kašičica sadrži 10 ml) i masirati najmanje 5 minuta. Zaštititi oči i uši. Detaljno isprati.

Pakovanje:
250 ml

Proizvođač:
VetExpert, Poljska

Društvo za spoljnu i unutrašnju trgovinu NEW INSTINCT  Beograd - Zvezdara , tel /fax . 011/ 28 31 727 , 063/ 8735 171, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

MB 20842725, PIB: 107641963

Copyright © 2013 New Instinct doo, Sva prava zadržana
Ovaj veb sajt i bilo koji njegov sadržaj ne smeju se umnožavati, reprodukovati, ponovo objavljivati,
učitavati, postavljati, prenositi, distribuirati ili koristiti za kreiranje izvedenih dela,
bez prethodne pismene saglasnosti New Instinct doo.