Štampaj

Preporuke zadovoljnih korisnika

Reference mnogo znače našim potencijalnim kupcima. Znamo da je u pitanju ishrana voljenog ljubimca koja puno utiče na dužinu i kvalitet njihovog života. Zahvaljujemo odgajivačima, vlasnicima pasa i vlasnicima mačaka koji su želeli da daju izjavu o kvalitetu Nutrivet hrane za pse i hrane za mačke koju New Instinct doo distribuira širom Srbije.

Klikom na svaki naslov ispod, slika se uveličava. Kliknite OVDE da pogledate cene i kompletnu ponudu Nutrivet proizvoda

Ako naš sajt gledate preko mobilnih telefona ili tableta, skrolujte do dna gde će vam biti ponudjena mogućnost da PREBACITE SAJT NA DESKTOP VERZIJU ( SWITCH TO DESKTOP VERSION). Kliknite na tu rečenicu i tako ćete videti sve detalje sajta mnogo preglednije.

Mišljenje odgajivača pudli o hrani za pse Nutrivet

Evo šta je o Nutrivet’u napisao Stefan Dimitrijević, vlasnik odgajivačnice „Rosteco“:

„Već duže vreme koristim ovu hranu i prezadovoljan sam kako moji psi izgledaju i kako je lepo jedu, jer neki od njih pre uopšte nisu hteli da jedu granule. Od srca vam je preporučujem kao i dodatak koji otvara apetit i lososovo ulje koje poboljšava kvalitet dlake.“

Mišljenje odgajivača pudli o hrani za pse Nutrivet1

kliknite na sliku iznad da je uveličate

Pogledajte šta je o hrani za pse Nutrivet Instinct napisao vlasnik odgajivačnice rotvajlera Saetta Negri Rott

Evo šta je o našoj hrani napisao vlasnik odgajivačnice rotvajlera Saetta Negri Rott Team:
"Kao odgajivač i vlasnik takmičarskih rotvajlera, toplo Vam preporučujem Nutrivet Instinct, bez greške je.
Saetta Negri Rott Team

Njegov post u originalu možete pročitati u našem albumu 'Rekli su o nama', jednostavnim klikom ovde: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476848795670373.109277.442411479114105&type=3

gondor-pas-nutrivet-instinct

 

kliknite na sliku iznad da je uveličate

Mišljenje odgajivača i vlasnika američkih stafordskih terijera odgajivačnice Dolly Bell

„Dosta zasluga za izgled ovog psa ima i Nutrivet“

Misljenje odgajivasa i vlasnika americkih stafordskih terijera odgajivacnice Dolly Bell 01

kliknite na sliku iznad da je uveličate

na fotografiji: Pure Gold Dolly Bell, americki staforski terijer sa svojim odgajivačem i vlasnikom Mihajlom Gašićem

„Trening može da počne...Hvala puno na svemu.NUTRIVET!“

Misljenje odgajivasa i vlasnika americkih stafordskih terijera odgajivacnice Dolly Bell 02

kliknite na sliku iznad da je uveličate

na fotografiji: Fila Full Moon Dolly Bell

„NUTRIVET !!! Kao i u svakom sportu , hrana je najbitnija . Svakodnevno dobijam pitanja cime hranim svoje pse , evo i odgovora na sva ta pitanja vezana za ishranu i suplementaciju ... Sta reci , kao i uvek profesionalno , kvalitetno i sveze !!! Mira - Nutrivet hrana za pse i mačke, pravi profesionalac i ljubitelj pasa , hvala na svemu, psi su se jako obradovali poslasticama !!!

Misljenje odgajivasa i vlasnika americkih stafordskih terijera odgajivacnice Dolly Bell 03

kliknite na sliku iznad da je uveličate

Mišljenje vlasnika patuljastog šnaucera o hrani za pse NUTRIVET

Bojan Spaic
Hrama je sjajna, za svaku preporuku. Mislio sam da ce 12kg biti previše za mog patuljastog šnaucera (to nam traje više od nekoliko mjeseci), koji je uz to jako težak za granule. Ne samo da je sastav hrane fantastičan (uzeo sam hranu s ribom; sigurno bolji sastav od TOWa), već i Đed prvi put posle više od sedam mjeseci jede granule bez gnjavljenja i bez dodataka.

Misljenje vlasnika patuljastog snaucera o hrani za pse NUTRIVET

kliknite na sliku iznad da je uveličate

Mišljenje vlasnika tri psa o hrani za pse Nutrivet

preporuke-hrana-za-pse-nutrivet-vlasnik-psa

kliknite na sliku iznad da je uveličate

„Imam tri psa, setera i dve americke akite, bili su na Royalu dok se nije pojavio Nutrivet...apsolutno nikakav problem prilikom prelaska na novu hranu nisam primetio, stolica uredna a psi izgledaju sjajno, jednostavno vidim da napreduju u smislu da kao da se hrana "lepi" za njih, imaju onu pozeljnu masu i vrlo rado jedu ovu hranu... jedna akita je mladja i jede Growth a seter i starija akita granule sa ribom.... prezadovoljan !“

Preporuka vlasnika dobermana za hranu za pse Nutrivet Instinct

„Probao sam dosta vrsta hrane za pse, ali nijedna ne može da se poredi sa NI, ovo je ubedljivo najbolja ultra premium hrana. U vrlo kratkom periodu sam primetio bolju defiiciju mišića, pas je mnogo čvršći i ma više energije, ne linja se uopšte, dlaka je sjajna i meka kao nikada do sada, stolica vrlo mala, pas nema gasove, sve pohvale! Poručio bih svakom ko hoće da priušti svom ljubimcu najbolje. P.S. Naručio sam još jedan džak odmah Smiley. Neo vam se zahvaljuje puno !Smiley

preporuke-vlasnika-dobermana-za-hranu-za-pse-nutrivet-instinct

Preporuka vlasnika labradora za hranu za pse Nutrivet Instinct

„E, ovako...za ovu hranu sam čuo boravivši sa svojim psom u inostranstvu, konkretno u Švedskoj, međutim tek po povratku u Srbiju sam se prvi put odlučio da je probam na svom psu a zbog relativnih problema i čistih zdravstvenih razloga, koje je Bonita Linda imala u obliku peruti i nešto manjih oštećenja na dlaci i koži.

Naravno, da sam prethodno dobro proučio i sam sastav hrane, te sam se odlučio za Ten Fish Nutrivet i ono što sam primetio nakon skoro dva meseca, da mi se prosto narodski rečeno pas, nekako podmladio, prolepšao, inače pas će u maju napuniti punih 5god., a da ne govorim o ekonomskoj stavci gde sam ipak u startu malo više platio, međutim tu cifru treba podeliti na dva jer kažem uskoro će biti puna dva meseca od kako je koristim za ishranu svog ljubimca.

Što se tiče pozitivnih i vidnih promena, su upravo sama dlaka, a s'obzirom da mi je pas čokoladna labradorka, to se upravo odrazilo na taj način da mi pas ponovo izgleda kao štene, mislim na dlaku a bogami i na samo pomašanje, nekako je živahnija i pozitivnija, ako to generalno uopšte može da manjka kod labova, ali jednostavno taj sjaj i mekoća dlake uz totalno elimisanje alergija i peruti su fascinantni.

Konačno sam zadovoljan jer sam svom ljubimcu pružio trenutno najbolju, najkvalitetniju i najekonomičniju hranu koju danas možete da nađete na veoma šarolikom i opasnom tržištu. Jer hrana nije šala, tu priča o zdravlju počinje i nažalost se i završava. Zato toplo savetujem i preporučujem je svim vlasnicima svojih ljubimaca koji žele najbolje, da se opredele za ovog proizvođača.

Ujedno želim i da se zahvalim distributeru i uvozniku iste što moje druženje i ljubav prema svom psu čine lakšim, lepšim i jeftinijim. Veliki kinološki pozdrav svima.“
Preporuka vlasnika labradora za hranu za pse NuTrivet Instinct

Preporuka odgajivačnice labradora i bišona za hranu za pse Nutrivet Instinct

Odgajivačnica labradora i bišona, vlasnik Jugoslav Arsić

"Već pet dana hranim štenad bišona starosti sada 5 nedelja. Obožavaju je i ni najmanji stomačni problem nisu imali."

odgajivacnica-labradora-i-bisona

kliknite na sliku iznad da je uveličate

 

"Probano i fantastični rezultati kod štenadi."

 preporuka odgajivacnica labradora i bisona

kliknite na sliku iznad da je uveličate

 

Preporuka kinologa i vlasnika vrhunskih šampiona, foks terijera za hranu za pse Nutrivet Instinct

Evo sta kaze vlasnik vrhunskih šampiona, foks terijera, Pavle Barta:
"...i do Nutrivet Instincta smo koristili sve vrhunske hrane na našem tržištu, ali ne može se porediti."

nutrivet-instinct-hrana-za-pse-preporuke-fox-terijer

kliknite na sliku iznad da je uveličate

 

 

"...Hrana uopšte nije skupa, jer se za tu klasu i kvalitet obično plaća mnogo više. U mom slučaju psi je količinski manje jedu u odnosu na druge hrane..."

preporuka-kinologa-i-vlasnika-foks-terijera Pavle Barta

kliknite na sliku iznad da je uveličate

Preporuka kinologa za hranu za pse Nutrivet Instinct

" Primila sam hranu, fantastična je, za sve ove godine koliko se bavim kinologijom nisam videla ovako dobru hranu. Ja sam oduševljena a moji ljubimci je vrlo rado jedu."  Veliki pozdrav iz kragujevca, Silvana Lekić

Preporuke-kinologa-Silvane-Lekic

kliknite na sliku iznad da je uveličate

Preporuka sa kinoloških foruma za hranu za pse Nutrivet Instinct

" ..Kao prvo što sam mogla da primetim ostalo je još dosta hrane, znači džak traje duže od mesec dana... Kao drugo stolice je količinski mnogo manje, što znači da je hrana kvalitetnija. Ostalo, dlaka je sjajna i kvalitetna, nema alergija i zadaha, rado jede, enerija u fulu..."

preporuke-sa-kinoloskih-foruma

kliknite na sliku iznad da je uveličate

Preporuka za ulje divljeg lososa 'Nutrivet'

Želim da se zahvalim na dobijenoj nagradi prosle godine u novembru (ulje divljeg lososa), iz prilozenog se vidi rezultat koriscenja kod jedne lovne kuje, mislim da je svaka rec suvisna. Preparat je odličan! Veliki pozdrav!

preporuka-za-ulje-divljeg-lososa-nutrivet

kliknite na sliku iznad da je uveličate

Na našoj zvaničnoj FB stranici, u albumu 'REKLI SU O NAMA' , možete pročitati još svedočenja i mišljenja o Nutrivet hrani za pse i mačke koju distribuiramo, kako sa tržišta Srbije i ex-Yu, tako i stranaca, širom Evope. Ovde ih možete pročitati, dovoljno je dva puta kliknuti na fotografiju da bi je uveličali:  https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476848795670373.109277.442411479114105&type=1

Društvo za spoljnu i unutrašnju trgovinu NEW INSTINCT  Beograd - Zvezdara , tel /fax . 011/ 28 31 727 , 063/ 8735 171, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

MB 20842725, PIB: 107641963

Copyright © 2013 New Instinct doo, Sva prava zadržana
Ovaj veb sajt i bilo koji njegov sadržaj ne smeju se umnožavati, reprodukovati, ponovo objavljivati,
učitavati, postavljati, prenositi, distribuirati ili koristiti za kreiranje izvedenih dela,
bez prethodne pismene saglasnosti New Instinct doo.