Štampaj

Preporuka vlasnika labradora za hranu za pse Nutrivet Instinct

„E, ovako...za ovu hranu sam čuo boravivši sa svojim psom u inostranstvu, konkretno u Švedskoj, međutim tek po povratku u Srbiju sam se prvi put odlučio da je probam na svom psu a zbog relativnih problema i čistih zdravstvenih razloga, koje je Bonita Linda imala u obliku peruti i nešto manjih oštećenja na dlaci i koži.

Naravno, da sam prethodno dobro proučio i sam sastav hrane, te sam se odlučio za Ten Fish Nutrivet i ono što sam primetio nakon skoro dva meseca, da mi se prosto narodski rečeno pas, nekako podmladio, prolepšao, inače pas će u maju napuniti punih 5god., a da ne govorim o ekonomskoj stavci gde sam ipak u startu malo više platio, međutim tu cifru treba podeliti na dva jer kažem uskoro će biti puna dva meseca od kako je koristim za ishranu svog ljubimca.

Što se tiče pozitivnih i vidnih promena, su upravo sama dlaka, a s'obzirom da mi je pas čokoladna labradorka, to se upravo odrazilo na taj način da mi pas ponovo izgleda kao štene, mislim na dlaku a bogami i na samo pomašanje, nekako je živahnija i pozitivnija, ako to generalno uopšte može da manjka kod labova, ali jednostavno taj sjaj i mekoća dlake uz totalno elimisanje alergija i peruti su fascinantni.

Konačno sam zadovoljan jer sam svom ljubimcu pružio trenutno najbolju, najkvalitetniju i najekonomičniju hranu koju danas možete da nađete na veoma šarolikom i opasnom tržištu. Jer hrana nije šala, tu priča o zdravlju počinje i nažalost se i završava. Zato toplo savetujem i preporučujem je svim vlasnicima svojih ljubimaca koji žele najbolje, da se opredele za ovog proizvođača.

Ujedno želim i da se zahvalim distributeru i uvozniku iste što moje druženje i ljubav prema svom psu čine lakšim, lepšim i jeftinijim. Veliki kinološki pozdrav svima.“
Preporuka vlasnika labradora za hranu za pse NuTrivet Instinct

Na našoj zvaničnoj FB stranici, u albumu 'REKLI SU O NAMA' , možete pročitati još svedočenja i mišljenja o Nutrivet hrani za pse i mačke koju distribuiramo, kako sa tržišta Srbije i ex-Yu, tako i stranaca, širom Evope. Ovde ih možete pročitati, dovoljno je dva puta kliknuti na fotografiju da bi je uveličali:  https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476848795670373.109277.442411479114105&type=1

Društvo za spoljnu i unutrašnju trgovinu NEW INSTINCT  Beograd - Zvezdara , tel /fax . 011/ 28 31 727 , 063/ 8735 171, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

MB 20842725, PIB: 107641963

Copyright © 2013 New Instinct doo, Sva prava zadržana
Ovaj veb sajt i bilo koji njegov sadržaj ne smeju se umnožavati, reprodukovati, ponovo objavljivati,
učitavati, postavljati, prenositi, distribuirati ili koristiti za kreiranje izvedenih dela,
bez prethodne pismene saglasnosti New Instinct doo.