Nutrivet Super Premium DIETETIC CAT

Pažljivo pripremljena linija hrane za mačke Nutrivet Super Premium DIETETIC CAT sadrži vrhunske sastojke koji pružaju prirodnu i zdravu ishranu za vašeg ljubimca tokom njegovog života.

Dietetic Cat Adult Regular nutrivet1

Mački, kao pravom mesojedu, su u ishrani najvažniji proteini i masnoće. Mačke ne mogu da sintetišu određene vrste hrane i imaju veliku potrebu za proteinima, koji su im preko potrebni za rast i obnavljanje tkiva, kao i za snabdevanje energije. Masti su takođe potrebne, jer se lakše pretvaraju u izvor energije od proteina.

Masti životinjskog i biljnog porekla su bitan izvor energije i sadrže esencijalne masne kiseline potrebne za mnoge unutrašnje biohemijske procese koje su im neophodne za život. 
Za ishranu mačaka je posebno važna linolna kiselina, jedna od tri esencijalne masne kiseline. Linolna kiselina se nalazi u životinjskoj masnoći i biljnim uljima, kao sto je ulje od kukuruza.

ig lp pba logo

Zbog toga u proizvodnji koristimo sveže meso piletine (min. 40%), u našem ekskluzivnom Ig Lp Pba SystemTM-u, koji čuva nutritivne vrednosti hrane, garantuje laku svarljivost i laku asimilaciju bitnih sastojaka što doprinosi zdravlju i dobrom stanju naših ljubimaca, “pravih mesojeda”.

vet formulated zito

Rezultati istraživačkog programa NUTRIVET-a su predstavljeni u nekoliko formula koje osiguravaju Vašoj mački najbolju ishranu koja joj je potrebna tokom celog života.

Svaka Nutrivet DIETETIC CAT formula sadrži optimalno izbalansirane esencijalne hranljive sastojke kako bi se zaštitilo zdravlje Vaše mačke.

Da pogledate kompletnu ponudu Nutrivet hrana za mačke, kliknite ovde

Detaljnije o sastavu INNE (Instinct) Ultra Premium hrana zamačke možete pročitati ovde

Rezultati 1 - 1 od 1

Super Premium

Nutrivet Dietetic Cat: ADULT REGULAR

Nutrivet Dietetic Cat ADULT REGULAR je...

Detalji o proizvodu

Društvo za spoljnu i unutrašnju trgovinu NEW INSTINCT  Beograd - Zvezdara , tel /fax . 011/ 28 31 727 , 063/ 8735 171, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

MB 20842725, PIB: 107641963

Copyright © 2013 New Instinct doo, Sva prava zadržana
Ovaj veb sajt i bilo koji njegov sadržaj ne smeju se umnožavati, reprodukovati, ponovo objavljivati,
učitavati, postavljati, prenositi, distribuirati ili koristiti za kreiranje izvedenih dela,
bez prethodne pismene saglasnosti New Instinct doo.