Nutrivet INNE (Instinct) Ultra Premium hrana za macke

Inne Ultra premium hrana za mačke, bez žitarica

INNE regional farm chickenrazINNE wild ten fish

♦ Instinct je zamenjen brandom INNE!
♦ Sastav hrane je ostao nepromenjen, samo je ambalaža drugačija.
♦ Prvih nekoliko meseci će u prodaji biti i jedno i drugo pakovanje.
krsor1

* Klikom na bilo koju vreću hrane za mačke iznad, dobićete detaljan opis i analizu svakog ukusa Nutrivet INNE (Instinct) hrane za mačke.

* Za detalljnije pretrage možete koristiti i glavni meni na vrhu svake strane, kao i pomoćni meni sa leve strane, gde su uključeni i dodaci ishrani.

nutrivet-instinct-hrana-za-pse-bez-zitarica-cinjeniceBez žitarica - 80% životinjski sastojci + 20% voće i povrće + 0% žitarica

nutrivet inne logo2

Mačke su mesojedi. Uprkos njihovom današnjem načinu života, njihov metabolizam, a naročito sistem za varenje je identičan sistemu njihovih predaka. Rezultat toga je da njihove fiziološke potrebe ostaju potrebe mesojeda.veterinary-formulatedDa bi što bolje zadovoljila njihove nutritivne potrebe, dijetetska ishrana koju dajemo mačkama treba da sadrži hranu koju bi one instiktivno jele u prirodi. Ipak, treba imati u vidu njihov sadašnji način života (redovni obroci,uopšteno manja Nutrivet Instinct - Hrana za pse bez žitarica - Ultra premiumfizička aktivnost....).

Vlasnici mačaka čiji su ljubimci na ishrani bez žitarica su prijavili sledeće promene na njima: prestanak ili drastično smanjenje alergija, bolji imunitet, živahnije ponasanje, bolje desni i zube, bolju dlaku i kožu, prestanak česanja, prestanak problema sa varenjem i povraćanjem, nestanak zadaha, čistije uši i manju podložnost buvama.

INNE koncept je veoma jednostavan. Sastoji se u tome da uključi u režim ishrane mačaka koji je prvenstveno baziran na mesu veću količinu raznovrsnog svežeg mesa, obezbeđujući im tako važan unos proteina i istovremeno maksimalno smanjujući unos sastojaka koji su bogati ugljenim hidratima kao što su žitarice koje ne odgovaraju njihovoj prirodnoj dijetetici. Drugim rečima, «INNE » nudi odgovarajuću i biološki pouzdanu hranu - Biologically Appropriate Reliable Food (B.A.R.F.).

barf-logo.png

U tom smislu, INNE hrana za mačke se sastoji od svežeg mesa, povrća i izbalansirane količine životinjiskih masti u odnosu koji je prilagođen nutritivnim potrebama mačaka.

 • 80% raznovrsnog svežeg mesa
 • 20% voća i povrća
 • 0% žitarica

nutrivet-instinct-hrana-za-pse-bez-zitarica-cinjeniceBez žitarica - 80% životinjski sastojci + 20% voće i povrće + 0% žitarica

Nasuprot tradicionalnoj hrani za kućne ljubimce INNE nastoji da varira izvore mesa kako bi bio veran prirodnom načinu ishrane mačaka u prirodi ( u zavisnosti od plena dana).

Jedinstveni INNE recepti su razvijeni poštujući darove prirode kako bi osigurali zdravlje i dug život naših ljubimaca.

 

nutrivet-intinct-cinjeniceVisok sadržaj mesa

Mačke su mesojedi i zbog toga je njihova fiziologija genetski programirana da metaboliše prevashodno mesne sastojke a ne hranu bogatu ugljenim hidratima kao što su žitarice koje se nalaze u tradicionalnoj hrani za kućne ljubimce.

Bez žitarica

Fiziologija mačaka nije predodređena da metaboliše veliku količinu žitarica. Nasuprot tradocionalnoj hrani za kućne ljubimce INNE se dakle sastoji od svežih sastojaka od kojih je većina na bazi raznovrsnog mesa i bez žitarica. U stvari, visoki sadržaj ugljenih hidrata u žitaricama doprinosi: gojaznosti, dijabetesu, glikemiji i otpornosti na insulin tako da je uglavnom on odgovoran za zdravstvene probleme mačaka.

grain-and-gmo-free

Nizak procenat ugljenih hidrata

Na nutritivnom planu mačke imaju veoma ograničene potrebe za ugljenim hidratima. S druge strane njihova dijetetika je gotovo isključivo bazirana na mesu. Radi se o suštinskoj razlici metabolizma u odnosu na svaštojede. Energetska stanja koja proizilaze iz korišćenja ugljenih hidrata su zapravo veoma slaba u poređenju sa onima koji proizilaze iz metabolizma životinjskih masti.
fresh-ingredients

Raznovrsno voće

Povrćem se unose vitamini, minerali i vlakna neophodni za zdravlje mačaka. Njihova prednost je u tome što predstavljaju dostupni biološki izvor sa mnogo manjim sadržajem ugljenih hidrata nego žitarice.

Biljni ekstrakti

Da bi osigurala prirodnu vitalnost koja joj omogućava da eliminiše toksine i koja doprinosi jačanju njenih organa, mačka instinktivno traži korisne sastojke u pojedinim korisnim biljkama.

ig-lp-pba-logo

Bez biljnog ulja

Mačke su mesojedi,njihova potreba za mastima životinjskog a ne biljnog porekla je očigledna. «INNE» dakle daje prednost životinjskim mastima jer se one metabolišu tako da obezbede neophodnu energiju organizmu mačaka mnogo efikasnije nego masti biljnog porekla.

Zdravlje mačaka zahteva unos važnih masti kao što su omega 3 masti. Da bi smo očuvali zdravlje i najbolje moguće fizičko stanje naših ljubimaca, neophodno je da im obezbedimo ishranu omega 3 mastima životinjskog porekla, pre nego omega 3 biljnog porekla jer se one slabije metabolišu.

100-natural

Mešavina minerala

Tradicionalna suva hrana za kućne ljubimce je često napravljena od brašna životinjskog porekla i zbog toga predstavalja veoma lagan i nekontrolisan unos minerala. INNE koristi izvore svežeg mesa bez kostiju za unos proteina. Prednost je u tome što možemo savršeno da kontrolišemo unošenje prirodnih minerala kako bismo precizno odgovorili na potrebe naše mace i tako delovali optimalno na njeno zdravlje.

Rok trajanja : 18 meseci

 • bez žitarica (grain free)
 • 80% visoko kvalitetni životinjski sastojci + 20% voće i povrće + 0% žitarice
 • enthoxyquin free
 • bez genetski modifikovanih sastojaka / GMO free
 • bez sojinih i mlečnih nusproizvoda, bez kukuruza i dodatih proizvoda
 • kelirani minerali i vitamini
 • optimalne amino - kiseline
 • antioksidansi
 • mešavina omega masnih kiselina
 • podrška digestivnom traktu
 • bez boja i veštačkih konzervanasa
 • bez biljnih ulja
 • bez sastojaka uvezenih iz Kine
 • garantovana visoka svarljivost i asimilacija
 • nije testirano na životinjama

Potražite u vašem pet shopu ili veterinarskoj apoteci:

nutrivet inne logo2

Grain free - Brz žitarica, Bez nusproizvoda , za sve rase i za sve uzraste mačaka - prirodna formula , sa keliranim vitaminima i mineralima!

Potvrda proizvođača za potrebe distribucije NEW INSTINCT D.O.O. ►Atlantic Ten FishPDF logo

new-instinct-najbolje

Rezultati 1 - 2 od 2

Ultra premium - INNE (Instinct)

Nutrivet INNE (Instinct): Regional Farm Chicken

Nutrivet INNE (Instinct): Regional Farm...

Detalji o proizvodu

Nutrivet INNE (Instinct): Wild Ten Fish

Nutrivet INNE (Instinct): Wild Ten Fish...

Detalji o proizvodu

Društvo za spoljnu i unutrašnju trgovinu NEW INSTINCT  Beograd - Zvezdara , tel /fax . 011/ 28 31 727 , 063/ 8735 171, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

MB 20842725, PIB: 107641963

Copyright © 2013 New Instinct doo, Sva prava zadržana
Ovaj veb sajt i bilo koji njegov sadržaj ne smeju se umnožavati, reprodukovati, ponovo objavljivati,
učitavati, postavljati, prenositi, distribuirati ili koristiti za kreiranje izvedenih dela,
bez prethodne pismene saglasnosti New Instinct doo.