Hrana za pse

Zdravlje i vitalnost pasa su naš cilj. Potpuna i uravnotežena ishrana, od najranijeg do zrelog doba, su veoma važni za njihov dug i kvalitetan život.

Tehnologija proizvodnje Nutrivet hrane za pse i mačke je najsavremenija, obavlja se na nižim temperaturama, maksimalno do 90 °C, tako da je kvalitet proteina i ostalih nutritivnih sastojaka uvek na visokom nivou i nije uništen procesom dehidracije, ni visokim temperaturama obrade. U proizvodnji se koristi meso visokog kvaliteta, bez genetski modifikovanih sastojaka, bez hormona, bez veštačkih boja i konzervanasa. Imamo sertifikat da Nutrivet ne sadrži vrlo štetan konzervans etoksikvin, kao ni sastojke uvezene iz Kine.

Ukoliko pročitate sastav hrane za pse našeg branda NUTRIVET koji za osnov ima visoko kvalitetne belančevine životinjskog porekla sa potpunim esencijalnim aminokiselinama, uvidećete zašto je ova hrana najkvalitetnija.

Kupovinom NUTRIVET hrane za pse možete, po pristupačnim cenama, obezbediti svojim psima sve što im treba.

Brendovi hrane za pse koje zastupamo

nutrivet-logo

Klikni ovde da vidis našu ponudu: Nutrivet - Hrana za pse >>>

Društvo za spoljnu i unutrašnju trgovinu NEW INSTINCT  Beograd - Zvezdara , tel /fax . 011/ 28 31 727 , 063/ 8735 171, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

MB 20842725, PIB: 107641963

Copyright © 2013 New Instinct doo, Sva prava zadržana
Ovaj veb sajt i bilo koji njegov sadržaj ne smeju se umnožavati, reprodukovati, ponovo objavljivati,
učitavati, postavljati, prenositi, distribuirati ili koristiti za kreiranje izvedenih dela,
bez prethodne pismene saglasnosti New Instinct doo.