Nutrivet INNE (Instinct) hrana za pse

Ultra premium - Bez žitarica

Nutrivet INNE (Instinct) je ultra premium hrana za pse bez žitarica (grain free), koja nudi vašem ljubimcu prirodnu, uravnoteženu ishranu diktiranu njegovim genima.

INNE Growth & NutrientsINNE Nutritive & HealthINNE AtlanticINNE Energetic & Nutritionalinne balanceinne senior

nutrivet-instinct-hrana-za-pse-bez-zitarica-cinjenice

Bez žitarica - 80% životinjski sastojci + 20% voće i povrće + 0% žitarica

* Klikom na bilo koju vreću hrane za pse iznad, dobićete detaljan opis i analizu svakog ukusa INNE (Instinct) hrane za pse.

* U delu ENCIKLOPEDIJA možete pročitati korisne članke o ishrani pasa i mačaka (sa leva strane).

nutrivet inne logo2

Nutrivet Instinct - Hrana za pse bez žitarica - Ultra premium
Naučno je dokazano da pas i mačka još uvek dele DNK sa vukom i divljom mačkom, zato je poželjno da hrana za pse i mačke ne sadrži žitarice. Žitarice mogu izazvati ozbiljne alergije kod pasa i mačaka, kao i oboljenja digestivnog trakta.

Psi su mesojedi. Uprkos savremenom načinu života, njihov opšti metabolizam, a naročito digestivni trakt je isti kao i kod njihovih predaka . Stoga, njihove fiziološke potrebe ostaju iste kao i kod mesojeda.

Hrana koju dajemo psu treba da sadrži sastojke koje bi psi instinktivno jeli u divljini kako bi najbolje zadovoljili svoje prehrambene potrebe. Međutim, moramo voditi računa o njihovom sadašnjem načinu života (redovni obroci, često manje telesne aktivnosti).

grain-and-gmo-free

Vlasnici pasa čiji su ljubimci na ishrani bez žitarica su prijavili sledeće promene na njima: prestanak ili drastično smanjenje alergija, bolji imunitet, živahnije ponasanje, bolje desni i zube, bolju dlaku i kožu, prestanak česanja, prestanak problema sa varenjem i povraćanjem, nestanak zadaha, čistije uši i manju podložnost buvama.

INNE (Instinct), hrana za pse, bez žitarica (grain-free), osigurava senzacionalan ukus, visoko svarljivu energiju i prirodne antioksidanse koji unapređuju imuni sistem i zdravlje vaših ljubimaca kako bi zaštitili organizam vašeg najboljeg prijatelja od štetnih uticaja svakodnevnog života, osiguravajući zdrav i jak imuni sistem, dug život.

Veterinary formulated

INNE (Instinct) koncept je jednostavan, što znači da uključuje veće količine različitog svežeg mesa kako bi osigurao pseći nagon mesojeda, osiguravajući značajan sadržaj belančevina uz smanjenu količinu sastojaka bogatih ugljenim hidratima, kao što su žitarice, koje ne čine deo njihove prirodne prehrane. Drugim rečima, INNE (Instinct) je biološki adekvatna i pouzdana hrana (Bilogically Appropriate Reliable Food - B.A.R.F.).


biološki adekvatna i pouzdana hrana

INNE (Instinct) hrana je razvijena imajući na umu usklađenost fiziološkim potrebama naših pasa, sadržajem sveže piletine, ćuretine, jagnjetine, lososa i jaja, voća, povrća i bilja, kao i uravnotežene količine životinjskih masti.


Za razliku od tradicionalne hrane za kućne ljubimce, INNE (Instinct) hrana nastoji da raznovrsnim izborom bude što vernija prirodnoj prehrani pasa u divljini (zavisno o određenom plenu). Jedinstveni recepti INNE (Instinct) su zasnovani tako da poštuju "prirodne prednosti" kako bi se osiguralo da naši ljubimci žive dug i zdrav život.

nutrivet-intinct-cinjeniceVisok sadržaj mesa

Psi su mesojedi. Zbog toga je njihova fiziologija genetski programirana da metabolišu uglavnom sastojke od mesa (istaknuti očnjaci, kratki digestivni trakt), a ne hranu bogatu ugljenim hidratima, kao što su žitarice koje sadrže tradicionalne hrane za kućne ljubimce.

Bez žitarica

Fiziologija psa nije predvidjen da metaboliše velike količine žitarica. Za razliku od tradicionalne hrane za kućne ljubimce, INNE (Instinct) je zato uglavnom sastavljen od svežih namirnica, uglavnom na bazi mesa i ne sadrži žitarice. Visoki sadržaj ugljenih hidrata u žitaricama prouzrokuje: gojaznost, dijabetes, znatne glikemije i insulinske rezistencije. To se smatra korenom zdravstvenih problema od kojih danas pate naši psi.

nutrivet-instinct-hrana-za-pse-bez-zitarica-cinjeniceBez žitarica - 80% životinjski sastojci + 20% voće i povrće + 0% žitarica

Nizak udeo ugljenih hidrata

Nutricionistički gledano, naši psi imaju vrlo ograničenu potrebu za ugljenim hidratima. Njihova prehrana se sastoji gotovo isključivo od mesa. To je velika razlika između njihovog metabolizma i životinja koje su svaštojedi. Izvor ugljenih hidrata u INNE (Instinct) formulama nisu žitarice, što je veoma važno.

Bez biljnih ulja

Psi su mesojedi. Dakle, na prvom mestu im je potrebno meso, povrće i masti. INNE (Instinct) ističe životinjske masti zato što ih pas metaboliše mnogo bolje od izvedenih masti iz povrća (organizam psa zahteva masti kako bi njegovo telo imalo energiju). Zdravlje naših pasa zavisi od esencijalnih masnoća, kao što su omega 3. Da bi naši psi bili zdravi i u vrhunskom fizičkom stanju, važno je osigurati da njihova prehrana sadrži omega 3 masne kiseline životinjskog porekla, a ne biljnog.

Nutrivet Instinct granule
Granule INNE (Instinct). Klikni na sliku da uveličaš

Razne vrste povrća

Povrće pruža mnoštvo vitamina, minerala i vlakana koji su neophodni za zdravlje naših pasa, te ima prednost od biljnih izvora jer sadrži mnogo manje ugljenih hidrata nego žitarice.

Biljni ekstrakti

Psi instinktivno traže prednosti pojedinih biljaka koje im daju prirodne vitalnosti i omogućavaju oslobađanja od toksina i jačanje organa. INNE (Instinct) je prilagodjen i ovim potrebama ljubimaca.  INNE (Instinct) koristi i sastojke koji omogućavaju visoku svarljivost i najbolju moguću asimilaciju svih sastojaka.

ig-lp-pba-logo

Mešavina minerala

Tradicionalne suve hrane za kućne ljubimce se često sastoje od nusproizvoda. Kao takve imaju vrlo značajan i nekontrolisani mineralni sadržaj. INNE (Instinct) u velikoj meri koristi sveže meso kao izvor proteina koje ima prednost u prirodnim mineralima i zadovoljava sve potrebe naših pasa, a time i utiče na njihovo dobro zdravlje i imunitet.

Odnos kalcijuma i fosfora

Odnos kalcijuma i fosfora u INNE (Instinct) hrani je u 1:2 a to se smatra najboljom razmerom za zdravlje životinje. Kalcijum i fosfor deluju zajedno u organizmu u cilju pravilnog rasta i formiranja strukture skeletnog sistema. Deficit ili suficit jednog od ova dva minerala, mogu da dovedu do problema u razvoju skeleta i vazno je da su kalcijum i fosfor u ishrani zastupljeni u pravilnom odnosu.

 • bez žitarica (grain free)
 • 80% visoko kvalitetni životinjski sastojci + 20% voće i povrće + 0% žitarice
 • enthoxyquin free
 • bez genetski modifikovanih sastojaka / GMO free
 • bez sojinih i mlečnih nusproizvoda, bez kukuruza i dodatih proizvoda
 • kelirani minerali i vitamini
 • optimalne amino - kiseline
 • antioksidansi
 • mešavina omega masnih kiselina
 • podrška digestivnom traktu
 • bez boja i veštačkih konzervanasa
 • bez biljnih ulja
 • bez sastojaka uvezenih iz Kine
 • garantovana visoka svarljivost i asimilacija
 • nije testirano na životinjama

Potražite u vašem pet shopu ili veterinarskoj apoteci:

nutrivet inne logo2

GRAIN FREE - BEZ ŽITARICA, BEZ NUSPROIZVODA,

za sve rase i za sve uzraste pasa - prirodna formula ,

sa keliranim vitaminima i mineralima!

POTVRDA PROIZVOĐAČA ZA POTREBE DISTRIBUCIJE NEW INSTINCT D.O.O. ►PDF logo

new-instinct-najbolje

KORISNI ČLANCI O ISHRANI PASA - pročitajte klikom na linkove ispod:

Rezultati 1 - 6 od 6

Ultra premium - INNE (Instinct)

Nutrivet INNE (Instinct): Croissance Growth & Nutrients

INNE (Instinct): Croissance Growth &...

Detalji o proizvodu

Nutrivet INNE (Instinct): Nutrition Nutritive & Health

INNE (Instinct): Nutrition Nutritive &...

Detalji o proizvodu

Nutrivet INNE (Instinct): Atlantique Atlantic

INNE (Instinct): Atlantique Atlantic je...

Detalji o proizvodu

Nutrivet INNE (Instinct): Energetique Energetic & Nutritional

INNE (Instinct): Energetique Energetic...

Detalji o proizvodu

Nutrivet INNE (Instinct) Balance

INNE (Instinct) Balance je kompletna...

Detalji o proizvodu

Nutrivet INNE (Instinct): Senior

Nutrivet INNE (Instinct) Senior je...

Detalji o proizvodu

Društvo za spoljnu i unutrašnju trgovinu NEW INSTINCT  Beograd - Zvezdara , tel /fax . 011/ 28 31 727 , 063/ 8735 171, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

MB 20842725, PIB: 107641963

Copyright © 2013 New Instinct doo, Sva prava zadržana
Ovaj veb sajt i bilo koji njegov sadržaj ne smeju se umnožavati, reprodukovati, ponovo objavljivati,
učitavati, postavljati, prenositi, distribuirati ili koristiti za kreiranje izvedenih dela,
bez prethodne pismene saglasnosti New Instinct doo.