Outdoor Overall

Kombinezon za boravak na otvorenom. Napravljen od visokokvalitetnog materijala za aktivnosti van kuće, Hurtta kombinezon za boravak na otvorenom nudi delotvornu zaštitu od kiše i prljavštine.

Kliknite za uvećanje slike

OUTDOOR OVERALL kombinezon za pse je dizajniran tako da zaštiti krzno i kožu dugodlakih pasa, pritom smanjujući broj nepotrebnih kupanja u jesen i proleće. U gradskim šetnjama ova odeća pruža zaštitu od soli na putevima i prljavštine uzrokovane saobraćajem.

Materijal je laminiran vodootpornom membranom od Houndtex®-a koja omogućuje disanje, pri čemu ne propušta vlagu, a udobna je za nošenje.

outdooroverall action

Visokokvalitetni kombinezon za boravak na otvorenom sadrži brojne detalje čiji je cilj veća bezbednost i udobnost. Podesivi struk, linija vrata i nogavice olakšavaju psu nošenje kombinezona dok trči i igra se. Istaknut položaj 3M reflektujućih površina povećava vidljivost vašeg psa u mraku.

OUTDOOR OVERALL kombinezon za pse je dizajniran za zahtevne uslove, i za pse i ljude koji ne dozvoljavaju da im vreme diktira da li će se baviti uobičajenim vežbama.

Video klip sa uputsvom za merenje Hurtta Outdoor Overall  možete videti ovde:

Pogledajte kratak klip psa u ovom modelu Hurtta:

Ukoliko želite da poručite proizvod kliknite ovde: Hurtta: Outdoor Overall

Društvo za spoljnu i unutrašnju trgovinu NEW INSTINCT  Beograd - Zvezdara , tel /fax . 011/ 28 31 727 , 063/ 8735 171, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

MB 20842725, PIB: 107641963

Copyright © 2013 New Instinct doo, Sva prava zadržana
Ovaj veb sajt i bilo koji njegov sadržaj ne smeju se umnožavati, reprodukovati, ponovo objavljivati,
učitavati, postavljati, prenositi, distribuirati ili koristiti za kreiranje izvedenih dela,
bez prethodne pismene saglasnosti New Instinct doo.