Slush Combat Suit

Kombinezon napravljen od materijala za boravak na otvorenom, visokih performansi koje obezbeđuju delotvornu zaštitu od vode, blata i prljavštine.

Kliknite za uvećanje slike

Boja: Granit, kleka
Veličina: 20S - 80M

Svrha Slush Combat Suit-a je da zaštiti krzno i kožu dugodlakih pasa prilikom šetnje, tako da ne morate prati psa prečesto u proleće i jesen. U gradskoj šetnji, odeća štiti krzno psa od soli na putevima i prljavštine uzrokovane saobraćajem.
Materijal kombinezona je laminiran vodootpornom membranom od Houndtex®-a koja omogućuje disanje, pri čemu obezbeđuje da vlaga ne prolazi kroz odeću, a udobna je za psa.

SLUSH COMBAT SUIT3
Ova odeća visoke tehnologije namenjena boravku na otvorenom poseduje brojne detalje koji povećavaju udobnost i bezbednost. Zahvaljujući podesivom struku, okovratniku i nogavicama, pas može sa lakoćom da trči i igra se dok na sebi ima kombinezon.

3M reflektujuće površine su postavljene na veoma upadljivim mestima i povećavaju vidljivost psa u šetnjama po mraku.


Slush Combat Suit je dizajniran za upotrebu u zahtevnim okolnostima, za pse i ljude koji ne dozvoljavaju da im vreme ograničava aktivnosti na otvorenom. Materijal ovog proizvoda je mek i ne može da izdrži žvakanje.

Pogledajte kratak klip psa u ovom modelu Hurtta odela:

Ukoliko želite da poručite proizvod kliknite ovde: Hurtta: Slush Combat Suit

Društvo za spoljnu i unutrašnju trgovinu NEW INSTINCT  Beograd - Zvezdara , tel /fax . 011/ 28 31 727 , 063/ 8735 171, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

MB 20842725, PIB: 107641963

Copyright © 2013 New Instinct doo, Sva prava zadržana
Ovaj veb sajt i bilo koji njegov sadržaj ne smeju se umnožavati, reprodukovati, ponovo objavljivati,
učitavati, postavljati, prenositi, distribuirati ili koristiti za kreiranje izvedenih dela,
bez prethodne pismene saglasnosti New Instinct doo.