Microfleece Overall

Kombinezon od mikroflisa, Veoma udoban kombinezon od mikroflisa dizajniran je za šetnje napolju po hladnom i prohladnom vremenu.

Microfleece OverallMicrofleece Overall

Kliknite za uvećanje slike

Boja: Breza, crna
Veličina: 20S-80M

Savršen je za redovne zimske šetnje kratkodlakih pasa i pasa bez poddlake, kao i za dodatno utopljavanje pasa sa debelim krznom na temperaturama ispod nule.

Ovaj kombinezon predstavlja prirodnu kombinaciju inovativnog materijala i najnovijih stručnih saznanja u oblasti odeće za pse. Poznat iz tehničke sportske odeće i cenjen zbog svoje sposobnosti efikasne toplotne izolacije, mikroflis je potpuno nečujna i prijatno savitljiva tkanina, naročito pogodna za pse nenaviknute na nošenje odeće. Lagan i nenametljiv kombinezon štiti sve najvažnije grupe mišića vašeg psa, kao i vrat i osetljivo abdominalno područje.

microfleece action

Dimenzije su potpuno prepravljene kako bi odgovarale različitim tipovima tela pasa i da bi omogućile pokrete prilikom trčanja i igre. Nogavice su namerno ostavljene kratke da bi obezbedile dovoljnu zaštitu mišićima psa a da pritom ne ometaju pokrete. Porozan material koji omogućuje disanje obezbeđuje i da višak toplote prođe kroz njega, i tako održava telesnu temperaturu psa prijatno stabilnom.

Kombinezon poseduje 3M reflektujuće površine na istaknutim mestima i otvor za povodac na vratu.

Ukoliko želite da poručite proizvod kliknite ovde: Hurtta: Microfleece Overall

Društvo za spoljnu i unutrašnju trgovinu NEW INSTINCT  Beograd - Zvezdara , tel /fax . 011/ 28 31 727 , 063/ 8735 171, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

MB 20842725, PIB: 107641963

Copyright © 2013 New Instinct doo, Sva prava zadržana
Ovaj veb sajt i bilo koji njegov sadržaj ne smeju se umnožavati, reprodukovati, ponovo objavljivati,
učitavati, postavljati, prenositi, distribuirati ili koristiti za kreiranje izvedenih dela,
bez prethodne pismene saglasnosti New Instinct doo.