Ultimate Warmer

Ultimativni grejač predstavlja naš odgovor na sve veće zahteve potrošača za zaštitom i udobnošću kod odeće za pse.

Kliknite za uvećanje slike

Boja: Breza, malina, granit
Veličina 25-90

Radi ekstremne zaštite, Ultimativni grejač obezbeđuje efikasnu toplotnu izolaciju tokom dužih aktivnosti na otvorenom, u hladnim vremenskim uslovima. Naročito je pogodan za treniranje zimi, kada se dugotrajno izlaganje hladnoći i promaji ne može izbeći. Dimenzije su specijalno dizajnirane za aktivne radne pse.

ULTIMATE WARMER7

Materijal je laminiran vodootpornom membranom od Houndtex®-a koja omogućuje disanje i čini da vaš pas ostane suv i utopljen čak i posle dugotrajnih treninga. Visok okovratnik, zaštitni prednji deo i dugačka suknjica na zadnjoj strani štite najvažnije grupe mišića vašeg psa, kao i vrat i grudi. Jakna napravljena od glatkog i nečujnog materijala omogućuje potpunu slobodu pokreta.

Uz podesivu ogrlicu, liniju vrata i struk i zaštitnu zadnju suknjicu, ova odeća visoke tehnologije je pogodna za različite primene. Poleđina proizvoda ima otvor za povodac radi pričvršćivanja za ogrlicu ili grudni pojas.

Efikasne 3M reflektujuće površine postavljene su na različitim delovima jakne.

Video klip:

Ukoliko želte da poručite proizvod kliknite ovde: Hurtta Ultimate Warmer

Društvo za spoljnu i unutrašnju trgovinu NEW INSTINCT  Beograd - Zvezdara , tel /fax . 011/ 28 31 727 , 063/ 8735 171, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

MB 20842725, PIB: 107641963

Copyright © 2013 New Instinct doo, Sva prava zadržana
Ovaj veb sajt i bilo koji njegov sadržaj ne smeju se umnožavati, reprodukovati, ponovo objavljivati,
učitavati, postavljati, prenositi, distribuirati ili koristiti za kreiranje izvedenih dela,
bez prethodne pismene saglasnosti New Instinct doo.